Home
O klubu
Vijesti
Seniorska momČad
Treneri
Raspored treninga
Momčadi
Kontakt
VIJESTI

Novi trener seniorske momčadi

Novi trener seniorske momčadi

Početkom ove kalendarske godine kormilo prve momčadi Ravnica napustio je Dražen Bobinec.

Popularnom Bobiju ponajprije jednu ogromno hvala u ime svih igrača, članova uprave te navijača. U par godina koje je proveo na klupi Ravnica dao nam je milijun razloga za veselje i ponos. Naravno dao nam je i razloga za nervozu i živciranje. Veliko hvala i na tome jer je i to dio nogometa i baš zbog toga ga svi volimo. Hvala Draženu što nas je doveo iz 2. ZNL u sam vrh 4.HNL. Bobi, sretno ti dalje u trenerskoj karijeri, naša vrata su ti uvijek otvorena.

Njegovo mjesto stigao je stari znanac Vladimir Balagović.

Vladimir je već bio trener i voditelj škole nogometa u Ravnicama dok je klub još nosio ime Tekstilac. Nakon toga je otišao u Lokomotivu te je kasnije kasnije kao asistent Tomislava Ivkovića vodio Slaven Belupo i Rudeš u 1.HNL. Također bio je i desna ruka Ivkoviću i u AL-Faisalyu u dalekoj Saudijskoj Arabiji. Zadnji angažman bio mu je u Sloveniji gdje je vodio juniore u NK Krško.

Misija novog trenera je nastaviti put prema gore te u ovoj izazovnoj sezoni u 4.HNL izboriti vrh i plasirati se u toliko priželjkivanu 3.HNL.

Prva službena utakmica na klupi Ravnica trebala bi biti protiv Lukavca koji je najveći konkurent za prvo mjesto u ligi. Kada će se ta utakmica odigrati ne želimo predviđati, ali znamo da jedva čekamo taj dvoboj.